Ännu lite hårdare

Jag har aldrig haft motivationen för att träna men nu kan jag bara inte sluta! Vill träna hela tiden. Både måndag och tisdag blev de 2 pass, idag vart de ett tufft PT pass. Från 1 maj kmr jag köra 2 PT pass i veckan plus 4 pass själv. Jag är så taggad, så glad, har så mkt vilja och styrka! Hej mitt nya liv jag bara älskar dig!!

Ni hittar mig på instagram.

Hej mina tappra läsare!
Jag vet att jag är sjukt dåligt på att höra av mig till er. För er som har instagram och vill fortsätta följa min resa så getter jag CBLEIWEISS där. Uppdaterar betydligt oftare där och där kan ni följa mig och mitt liv efter cancern.
Just nu tränar jag som en galning, 4 dagar i veckan och runt 6 pass. Har vilo dagar onsdag, lördag och söndag så resten av dagarna kör jag hårt!
Sakta men säkert börjar jag nå mitt mål och tuffare och tuffare blir de!
Ska försöka att komma ihåg er här också men för er med insta, tveka inte bara att följa! :)

tack.

Samtidigt som jag frågar man själv varför just jag? Sitter jag idag och tackar cancern att den valde just mig. Trots den hemska perioden så är jag idag tacksam. Tack vare cancern har jag idag en underbar kontakt med min pappa, jag har lärt känna nya underbara vänner som verkligen är riktiga vänner, jag har ser livet ur en helt annan synvinkel och det bästa av allt, jag är tiotusen gånger starkare idag än för 1 år sen. 
Mitt nya liv börjar här och nu, det är dags för en förändring. Varje torsdag under 7 veckor kommer jag köra ett sten hårt pass med en underbar PT. Utöver det kommer jag även träna 3ggr i veckan. Jag kan, jag vill, jag ska!
 

the naked truth.