ibland tar känslorna över.

jag är stark, starkare än någonsin men saknaden är stor och osäkerheten är enorm. jag vill trivas med livet igen men hur förklarar man den känslan man känner när man bara vill borsta håret men kan inte, känslan då man kollar sig i spegeln och jämt fäller en tår. jag är stark men ibland tar känslorna över. är så less på detta nu, vill bara må bra igen...

2 veckor

Idag har det gått exakt 2 veckor sedan min sista behandling. Känns så otroligt jävla super skönt att inte behöva ta nå cellgifter idag. Så jävla skönt att de är över, att jag slipper de hemska behandlingarna. Jag tänker inte hoppa högt än, för än är inte mina värden bra. Men snart så, då ska jag hoppa riktigt högt! ;)

Planerna för idag är att först försöka få i ordning i mitt nya rum. Försöka få i ordning på en del kläder och prylar som jag har. Som tur är kommer min underbara mormor över en sväng och hjälper mig med detta för jag har ingen som helst aning om vart jag ska börja... Därefter så blir det att besöka gymmet för tredje gången denna vecka vilket jag tycker är sjukt bra kämpat, jag e stolt över mig själv. För jag kan säga er att de inte alls är så jävla lätt att hålla humöret upp och viljan för träning när kroppen är så otroligt jävla nedbryten som den är. Det här kommer verkligen ta tid!
 

hej på er!

Haft ett tufft rullande schema och därför har jag inte haft tid att blogga. Fick besöka akuten en sväng för mina extrema magsmärtor, hade besök av min vän Rebecca från dalarna och så har jag nu flyttat. Har inte riktigt haft tiden att sätta mig ned och skriva en inlägg. Dessutom har jag återigen glömt bort att jag faktiskt har en blogg och att jag faktiskt har underbara läsare som dag ut och dag in går in på min blogg. Jag ber återigen om ursäkt och måste även berätta för er att min bloggning inte kommer bli så himla jätte bra men jag ska försöka. :)

Hur som haver så har jag äntligen börjat träna. Jag har haft möte med en personligtränare och lagt upp ett träningsschema och även bokat in några till möten. Och inte bara att jag börjat träna så har jag lagt om kosten så nu jävlar, dags att börja ligga i så att man kan bli polis förr eller senare. ;)

Magsmärtor är den värsta smärtan.

Inte ska de vara lätt att bli frisk.. Inatt vaknade jag runt 3 tiden och hade såna extrema magsmärtor. Jag låg som ett litet barn i fosterställning och skakade och grät. Va riktigt nära på att åka in akut men efter 1 timma släppte det och jag lyckades somna om. Dock känns de som att de fortfarande ligger kvar och smyger i magen, hoppas verkligen de inte kommer tillbaka för usch vilka hemska magsmärtor det var. Och som ni redan vet tog jag min sista behandling i fredags, har mått ganska dåligt och mesta dels bara sovit så det är därför jag inte har skrivit något här. 
Snart komma min underbara mormor hit med mat åt mig, känner att jag behöver en rejäl portion riktig mat. Lätt att man slarvar när man mår som man gör. 

Nuså!

Nu är de äntligen dags för min sista behandling! Som jag har längtar. Dock så ska de såklart strula och alla mina mediciner har inte kommit. Tydligen får SÖS ta och fixa ihop min sista del som saknas och skicka de med en akutbil. Inte ska de gå med en räkmacka att bli frisk. Får hoppas de löser sig idag, tänker inte hänga kvar här länge till. :P

Dagen före.

Imorse var jag tvungen att vara uppe med tuppen och för mig galet tuppen vid 7 tiden. Är inte direkt van att gå upp så tidigt på morgonen längre men måste man så måste man. Var en sväng till sjukhuset för blodprover och läkarbesök inför imorgon.
Nu sitter jag hos min kära gammelmormor och har ätit lite lunch plus fikat eftersom det är hennes dag idag. Kära 91år blir hon.

En förvandling.

Veckan bara springer iväg. Samtidigt som min sista cellgiftbehandling på fredag så är det kaos här hemma. Vår 3a har förvandlats till en 2a och en 1a. Så mitt gamla rum eller min gamla "hörna" har förvandlats till en 1a som kommer ut på hemnet under morgondagen skulle jag tro. Alla mina kläder och grejer är nedpackade i kartonger så jag hittar ingenting, min underbara säng står i vårt förråd i Farsta så just nu sover jag på en bäddsoffa i min 1a helt plötsligt. Dock luktar de nån blandning av spaket, fog(?), lim och målarfärg så huvudvärken finns där och även illamåendet. Men men snart är detta kaos över förhoppningsvis så jag kan få tillbaka mina grejer och min säng! 

Jag måste verkligen tacka för alla tips jag fått här på bloggen och även på mailen. Uppskattar de verkligen jätte jätte mycket så har ni fler tips, släng hit dom! 
Ska ta och krypa ned i min bäddsoffa nu så jag orkar upp imorgon. Måste vara på sjukhuset vid halv nio/nio nångång. Godnatt på er!
 
 

Smyg startade mitt nya liv idag..

Godnatt

Jag checkar ut för idag. Att gosa ned mig bland mina täcken och kuddar är exakt vad jag behöver just nu så godnatt på er.

Måndag.

Gud va kul det är att logga in på bloggen och se att jag har mina tappra läsare kvar även fast jag är sämst på att uppdatera. Det är verkligen jätte kul att se att ni går in på bloggen varje dag och hoppas på att jag uppdaterat. 
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men haft lite för mycket på schemat de senaste dagarna så har helt enkelt glömt bort att blogga. 

Just nu mår jag väldigt bra faktiskt, lite trött men annars bra. Min sista cellgiftsbehandling tar jag på fredag och jag bara längtar tills den är över och tills min kropp har återhämtat sig så att jag kan börja träna. Ni förstår inte vad jag längtar, tror jag ska ta och kolla in lite nya träningskläder här i veckan. Tips på hur man ska börja träna efter en 6 månaders period av cellgifter? Nån som har någon erfarenhet? :)